Mateřské školky, základní školy, střední školy, vysoké školy
V databázi se nachází více jak 9 000 škol

Diskuze

ONLINE jazyky - angličtina online pro samouky, s.r.o.

Recenze této školy.

« zpět na profil školy

Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, určite za minimálne vyskúšanie stojí tento spôsob výuky Imitum www.imitum.com/efektivni-metoda-vyuky-jazyka . Na doma pre samoukov si myslím, že je to ako vyšité :)
Ahoj, ja mám skúsenosť s týmto kurzom pre samoukov : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre-samoukov hlavne sa mi páči, že človek sa nebifluje ani frázy ani gramatiku jednoducho akoby napodobňuje anglicky hovoriacich ľudí. Neverili by ste koľko vecí si tak zapamätáte. Určite je to lepšie ako sa učiť z učebnice a rozprávať si frázy len potichu v hlave.
Ahoj, ja som vyskúšal zase angličtinu bez biflování a tiež musím povedať že je to dobrý program, mám to ešte len krátko. Ale môžem k tomu prísť hocikedy aj keď nemám čas tak len na 5 minút a v pohode dostanem do hlavy niekoľko viet. Dá sa to vyskúšať aj zdarma. www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre-matky-na-materskej/?a_box=y7x556ws
Můj taťka vyzkoušel tento kurz a já jsem mu při tom stála několikrát za zády. Kurz se mi velice líbil a myslím, že praktiky (zábavná cvičení, možnost zopakování,doprovodná videa,..), které jsou tímto kurzem používány jsou efektivní. Taťka před kurzem neznal téměř nic a teď je schopný se se mnou bavit anglicky o sobě, rodině a jiných základních tématech. Samozřejmě je začátečník, takže se nějaká ta chybka najde. Myslím, že onlinejazyky.cz jsou skvělou volbou pro pracující lidi, kteří nemají moc času a ty, kteří s jazyky válčí nebo se ještě neodhodlali pustit se do toho.

TOP školy
arrow
arrow
arrow
ART & DESIGN INSTITUT
Slezská 68, Praha 3 - Vinohrady
www.adi.cz
ART & DESIGN INSTITUT
arrow
MBA institut CEMI
Mezi Vodami 639/27, Praha
www.cemi.cz
MBA institut CEMI
arrow
Chcete na tomto místě vaší školu, klikněte ZDE.
Nejbližší akce na školách
3.4.2023 - Zápis do 1. ročníku
3.4.2023 - Zápis do 1. ročníku
4.4.2023 - Den otevřených dveří
Další akce a dny otevřených dvěří ZDE.