List of Schools in Europe
Shaníte přivýdělek u studia? Potřebujete si někoho na práci najmout? Kategorie Brigády, práce vám pomůže...
Předmět diskuze | Počet témat/příspěvků | Datum a zakladatel |
---|---|---|
![]() Dobrý den,
touto cestou hledám práci jako asistent pedagoga v Mš na plný úvazek nebo učitelka v Mš také na plný úvazek mám vystudovanou střední pedagogickou školu obor vychovatelství a 13let praxe s malými dětmi.Nejlépe Černošice,Zbraslav,Slivenec,Lochkov nebo TřebotovV případě zájmu mě prosím kontaktujte na tel.724 766 822 nebo emailem alzbeta.schullerova@seznam.cz
Děkuji Formánková | 0 | 28.9.2022 10:14 Alžběta Formánková |
![]() Dobrý den, sháním brigádu v okolí Ostravy. Je mi patnáct let, mám zkušenosti s prací s dětmi, ale brala bych jakoukoliv nabídku. Moc děkuji | 0 | 23.8.2022 20:40 Lucka |
![]() Dobrý den obracíme se na Vás neboť sháníme schopné brigádníky přes léto i mimo letní prázdniny skrze námi poptávanou brigádu v dětském koutku Timeout Plus Arkády Pankrác a Štěrboholy Fashion Arena napadlo nás že by možná měli studenti zájem o prázdninách i mimo ně si přivydělat a získat praxi a užitečné zkušenosti s dětmi při jejich hlídání. Jedná se o brigádu hlídání dětí 3 - 14 let v dětských koutcích Time Out Fashion Arena Praha 10 a Arkády Pankrác Praha 4. Mzda 80- 120 kč na hodinu dle počtu vzatých směn. Kontakt Havlíková Eva 774007746.Kontaktujte nás buď emailem nebo telefonicky. Budeme se těšit jsme velmi přátelský kolektiv
| 0 | 11.6.2019 16:23 Greplová |