Mateřské školky, základní školy, střední školy, vysoké školy
V databázi se nachází více jak 9 000 škol

Diskuze

Brigády, práce

Shaníte přivýdělek u studia? Potřebujete si někoho na práci najmout? Kategorie Brigády, práce vám pomůže...

Předmět diskuzePočet témat/příspěvkůDatum a zakladatel
bubleHledám práci
Dobrý den, touto cestou hledám práci jako asistent pedagoga v Mš na plný úvazek nebo učitelka v Mš také na plný úvazek mám vystudovanou střední pedagogickou školu obor vychovatelství a 13let praxe s malými dětmi.Nejlépe Černošice,Zbraslav,Slivenec,Lochkov nebo TřebotovV případě zájmu mě prosím kontaktujte na tel.724 766 822 nebo emailem alzbeta.schullerova@seznam.cz Děkuji Formánková
028.9.2022 10:14
Alžběta Formánková
bubleBrigáda
Dobrý den, sháním brigádu v okolí Ostravy. Je mi patnáct let, mám zkušenosti s prací s dětmi, ale brala bych jakoukoliv nabídku. Moc děkuji
023.8.2022 20:40
Lucka
bubleNabídka Brigády
Dobrý den obracíme se na Vás neboť sháníme schopné brigádníky přes léto i mimo letní prázdniny skrze námi poptávanou brigádu v dětském koutku Timeout Plus Arkády Pankrác a Štěrboholy Fashion Arena napadlo nás že by možná měli studenti zájem o prázdninách i mimo ně si přivydělat a získat praxi a užitečné zkušenosti s dětmi při jejich hlídání. Jedná se o brigádu hlídání dětí 3 - 14 let v dětských koutcích Time Out Fashion Arena Praha 10 a Arkády Pankrác Praha 4. Mzda 80- 120 kč na hodinu dle počtu vzatých směn. Kontakt Havlíková Eva 774007746.Kontaktujte nás buď emailem nebo telefonicky. Budeme se těšit jsme velmi přátelský kolektiv
011.6.2019 16:23
Greplová

Nejbližší akce na školách
8.6.2023 - Den otevřených dveří
8.6.2023 - Přijímací řízení
24.6.2023 - Den otevřených dveří
24.6.2023 - Den otevřených dveří
7.9.2023 - Den otevřených dveří
Další akce a dny otevřených dvěří ZDE.