Recenze škol - Diskuze

V této kategorii se nachází recenze všech škol na serveru SeznamŠkol.eu. Můžete zde zanechat pocity o studiu na vaší škole a pomoci tak ostatním návštěvníkům seznamu škol.

Hlavní kategorie | Zpět | + Přidat nové téma k diskuzi

Vložení tématu

Předmět diskuze Počet témat/příspěvků Datum a zakladatel
Výběr ŽS

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenost nebo co si myslí o škole
https://zakladniskola.sofiaschool.cz/ ?

Děkuji.

1 14.3.2022 13:39
Matěj

4.4.2022 09:08 Saša

| |

Dobrý deň, syn tam chodi a je veľmi spokojný. Určite školu odporúčam. Je to malý kolektív, individualny prístup. Komunikácia s učitelmi vyborna, družina tiež super. A ako bonus sa nauči angličtinu.

 
Střední škola Olomouc

Dobrý den. Má někdo dobré zkušenosti s nějakou SOU v Olomouci? Když tak poslouchám zkušenosti ostatních rodičů, tak asi na všech školách je šikana, drogy atd. a nikdo nic neřeší! ?Takže opravdu nevím, kam syna přihlásit! Moc děkuji za radu!????

0 27.1.2022 20:19
Irena
skušenost s Soukromá střední odborná škola a Soukromé střední odborné učiliště BEAN, s.r.o.

Dobrý podvečer,
vybírám si sš a narazila jsem na tuto sš Soukromá střední odborná škola a Soukromé střední odborné učiliště BEAN, s.r.o.. Máte někdo s touto školou zkušenost?
Předem děkuji za odpovědi.

0 19.2.2020 21:10
Nevím
Wonderlandacademy

Dobrý den,
vím, že je vždy těžké psát kritiku ale kvůli nedorozumění pro další rodiče jí zde píši. Určitě nedoporučujeme - (vícero zkušeností a vícero rodičů) školu Wonderland. Zde přesně funguje , že ze začátku se na Vás smějí, naslibují Vám plno věcí ( záměrně nepíši nalžou) a pak přijde probuzení a rozčarování - to hlavní - nekvalitní výuka - nedají Vám zde nic více než na průměrné základní škole, většina učitelek jsou milé a hodné ale bohužel úroven nedosahuje úrovně jiných soukromých škol. Veliký problém je ředitel školy - pod slupkou rádoby milého a až vlezlého učitele se schovává arogantní a velice nepříjemný člověk narcisového typu. Školné neobsahuje plno položek, o které Vám naroste celková částka,kterou během roku zaplatíte - předražené uniformy a další věci.....
Hlavně si dejte prosím pozor na smlouvu a cokoliv budete podepisovat - při nenastoupení či odejití pak budou požadovat tučné odstupné....

0 6.2.2020 17:40
Málková Romana
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži

Vůbec nedoporučuji studentům, kteří uvažují o vyšším než středoškolském vzdělání, sama moc dobře vím o čem mluvím. Na tomto gymnáziu, které se snaží tvářit jako strašně přátelské, ve skutečnosti vládne náboženský fanatismus a konzervatismus. Je to tak spjaté s politikou (bývalý ředitel součástí nejmenované strany), že to člověka vážně zaskočí. Ale co mi Arcibiskupské gymnázium zhnusilo úplně nejvíc je jeho přehnaná posedlost a negativní přístup k sexuálním menšinám. Nevím, proč měl učitel společenských věd v rámci výuky psychologie potřebu vykládat studentům, že je "nepříjemné, když jedna žena začne navazovat vztah s další ženou" (tak nějak to vyjádřil). Vím, že jsem nebyla jediná, kterou to urazilo (z osobních důvodů), a tomuto vyučujícímu bych doporučila, aby si pořádně nastudoval Příručku pro pedagogy s tématem Homofobie v žákovských kolektivech od MŠMT. Dál by se na to mohla podívat třeba inspekce. To samé se týká předmětu náboženství, který homofobií na této škole přímo čiší.

5 5.11.2019 20:21
Veronica

22.1.2023 13:04 anonym

| |

Jestliže někteří vyučující na této škole prezentují důležitá témata (boj za práva LGBT+ lidí, potraty, genderová identita, životní prostředí) pouze negativně z pohledu pravice, proč je nechtějí studentům prezentovat i z opačné části politického spektra? Když už nechtějí nebo jim není povoleno uvádět pouze objektivní fakta, z jakého důvodu oponují jiným názorům, než konzervativním? Vzpomínám si, že v předmětu anglické konverzace vyučující hovořil o lidech, mezi které patřím, spíše objektivně, ale v předmětech jako náboženství jsem se zase setkal s velmi negativními názory, proti kterým se nikdo nevyjádřil. Konzervativci z nás dělají občany druhé kategorie, já jsem se na této škole cítil jako člověk druhé kategorie, nikdy jsem se nesetkal s opravdovou podporou ze strany vyučujících a od některých spolužáků jsem si taky nevyslechl zrovna nic pěkného. Vím, co jsem zažil, nebylo to příjemné, a ptám se, jaký cíl tito lidé mají? Šířit neporozumění? Podporovat předsudky k některým menšinám?

 
Ambis.cz nebo newtoncollege.cz?

Ahoj, chci vás požádat o radu, pro jakou soukromou školu byste se rozhodly a proč? Ambis.cz nebo newtoncollege.cz? Dále jestli je tu nějaký student newtoncollege, který mi může prosím poslat sazebník NC - kompletní ceník služeb a poplatků spojené se studiem. Díky moc! e-mail: 7Zetta@seznam.cz

0 2.5.2019 19:34
Zetta
UMĚLECKÁ SŠ V PRAZE

Zdravím, prosím prosím doporučte mi někdo kvalitní uměleckou - grafický design v Praze. Kvůli stěhování potřebuju přestoupit z Brna (třetí ročník). Tam mám fakt kvalitní přípravu na VŠ a práci v oboru a nechci jít na horší školu...
Prosím.

0 24.2.2019 18:40
Michaela
Scio stredni skola

Dobry den,
uvazujeme o podani prihlasky na Scio stredni skolu.Moc se nam libi pristup,koncepce skoly,ale nejsem si jista,jak je to s ucenim.Mate nekdo zkusenost,nebo nepremysli jeho ratolest,jestli tuto skolu nezkusit?Diky za nazory.Cisarova

0 30.1.2019 11:35
Tamara Cisarova
Která umělka v Ostravě?

Dobrý den, po přečtení webových stránek dvou SUŠ v Ostravě, se rozhoduji mezi Stredni odbornou skolou uměleckou a gymnáziem X Stredni skolou uměleckých řemesel. Obě obor multimedialni tvorba (prestupuju z prvního ročníku SŠ). Která je lepsi?

1 11.4.2018 16:08
Natálie

13.5.2019 10:10 anonym

| |

Střední škola uměleckých řemesel v Zábřehu

 
zš k dolům

Nedoporučuji rodičům, kteří chtějí aby jejich děti opravdu něco uměli nebo nedejbože byli připraveni na střední školu. Přestupovali jsme během roku na jinou školu díky stěhování a děti jsou absolutně pozadu. Možná tím, že škola je neustále zapojená v nějakých dotovaných projektech, děti jezdí neustále někam na výlety, exkurze a na učení nezbývá čas. Učitelé a především dcera ředitelky místo učení je také neustále mimo školu a děti se neučí. Když už ve škole je, tak mám pocit, že se učí hodinu napřed, protože tomu odpovídá asi tak to co v dětech pak zůstane, tedy nic.

4 9.4.2015 17:39
Jiřina Kroupová

15.5.2019 17:15 VA

| |

S tímto tvrzenim nemohu souhlasit . Dcera navštěvovala školu K Dolům a na zkoušky na střední školu byla výborně připravená. Třídní učitelka byla Zuzana Outratová a í přes její velké povinnosti,nic nezanedbala.

 
8. základní škola Malenovice Zlín

Odstraněn komentář autorem

6 25.9.2014 18:27
Mistr Johny

8.9.2023 17:52 David Burget

| |

Šikana mezi žáky není, většina dětí jsou naprosto v pořádku což se o vedení školy nedá říct. Vedení podává úřadům lživé zprávy, věří každé lži co jim kdo řekne-nemaji zájem si vyslechnout proti stranu a je jim jedno že tímhle jednáním ubližují žákům jelikož potom přichází o jednoho z rodičů.

Právě vyhodili velice schopnou a nestrannou paní učitelku která neměla zájem křivě jednat a obvinili ji z něčeho co způsobila učitelka před ní-to se podepsalo na dětech.


Rozhodně nedoporučuji tuhle školu!

 
Výběr vysoké školy - výzkum

Ahoj všichni!:) Jsme skupina 4 vysokoškoláků, kteří Vás prosí o pět minut vašeho drahocenného času:) pracujeme v rámci našeho studia na výzkumu ohledně výběru vysokých škol, proto bychom rádi poprosili všechny nadějné budoucí vysokoškoláky, jestli by nám v našem snažení nepomohli a nevyplnili krátký 5minutový dotazníček:) předem moc děkujeme!

http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/podnikova-informatika/

0 4.11.2013 17:59
Marcela Brustmanová
Výběr vysoké školy - výzkum

Ahoj všichni!:) Jsme skupina 4 vysokoškoláků, kteří Vás prosí o pět minut vašeho drahocenného času:) pracujeme v rámci našeho studia na výzkumu ohledně výběru vysokých škol, proto bychom rádi poprosili všechny nadějné budoucí vysokoškoláky, jestli by nám v našem snažení nepomohli a nevyplnili krátký 5minutový dotazníček:) předem moc děkujeme!

0 4.11.2013 17:57
Marcela Brustmanová
Cardiff Academy SE

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
MŠ Velrybka

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
International Countyside School - mateřská škola s.r.o.

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
Školka Na houpacím koni

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
Elite Education Network, MBA

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
Škola v přírodě a školní jídelna Čestice

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin
The Spot - jazyková škola

Recenze této školy.

0 31.1.2012 12:48
Admin

TOP školy

ART & DESIGN INSTITUT

Slezská 68, 130 00 Praha 3 - Vinohrady
Telefon: 731 50 20 50
Web: www.adi.cz

To mě zajímá

MBA institut CEMI

Mezi Vodami 639/27, 143 00 Praha
Telefon: 602 617 296
Web: www.cemi.cz

To mě zajímá

Vysoká škola kreativní komunikace

Na Pankráci 420/54, 14000 Praha 4 – Nusle
Telefon: 607 041 436
Web: www.vskk.cz

To mě zajímá

University of New York in Prague, s.r.o.

Londýnská 41, 120 00 Praha 2
Telefon: 224221281
Web: www.unyp.cz

To mě zajímá

Chcete zde také zviditelnit vaši školu?

Chci více informací

Nejbližší akce na školách

Zobrazit další akce

Den otevřených dveří

ART ECON - Vyšší odborná škola, s.r.o., Prostějov

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o., Praha

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Vyšší odborná škola herecká, s.r.o., Praha 4

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Vyšší odborná škola publicistiky, Praha 1

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Střední odborná škola uměleckořemeslná, s.r.o., Praha

To mě zajímá

Přijímací řízení

Vysoká škola zdravotnická, o.p.s, Praha 5

To mě zajímá

Den otevřených dveří

Vysoká škola kreativní komunikace, Praha 4 – Nusle

To mě zajímá

Keramický jarmark

Základní škola a Praktická škola Chotěboř, Chotěboř

To mě zajímá

Přijímací řízení

AVE ART Ostrava, vyšší odborná škola, střední umělecká škola a základní umělecká škola, s.r.o., Ostrava - Hrabůvka

To mě zajímá

Přijímací řízení

Evangelická akademie, Vyšší odborná škola sociálně právní, Brno

To mě zajímá

Chcete inzerovat vaši školu?

Rychlý kontakt

+420 777 812 202
info@seznamskol.eu

* Chcete zavolat nebo napsat do vaší školy? Přejděte na její profil. Tohle jsou kontakty na provozovatele serveru SeznamŠkol.eu.

Provozovatel webu

just4web.cz s.r.o.
IČ: 27547876

Přejít na kontakt