4.12.2024
Dvořákovo gymnázium Kralupy nad Vltavou, příspěvková organizace, Kralupy nad Vltavou
Hlavní kategorie | Zpět | + Přidat nové téma k diskuzi
Předmět diskuze | Počet témat/příspěvků | Datum a zakladatel |
---|---|---|
ScioŠkola Brno Trnitá – základní škola, s.r.o., Brno IČO 19133243
Po 10 měsících v tomto zařízení jsem se rozhodl, podělit se o zkušenosti. Tato recenze se týká ScioŠkoly Brno Trnitá – základní škola, s.r.o., Brno IČO 19133243, druhého trojročí, tedy žáků 4.-6. třída. |
7 |
3.7.2024 11:31
Dušan Pokorný |
23.9.2024 09:28 Dušan Pokorný | | 0
Ještě bych rád dodal, že i přesto, jak Scio tvrdí, nebrání se negativním recenzím, přesto, ta moje zaslaná na info@scioskola.cz, není doposud i přes urgence zveřejněna, dostal jsem pouze odpověď, že na další mailovou korespondenci nebudou reagovat, takže si můžete udělat vlastní názor o vedení Scio zařízení. Jak se mají vyjádřit nebo řešit problém, hned hlava v písku. |
||
ZŠ a MŠ Dětenice
Chtěl bych zde zmínit zásadní negativa, na která by si zájemci o tuto školu měli dát opravdu pozor. |
1 |
28.6.2024 20:09
Zdeněk Vocásek |
24.7.2024 11:53 Petr Švorc | | +1
Vážení čtenáři, |
||
Výběr ŽS
Dobrý den, |
1 |
14.3.2022 13:39
Matěj |
4.4.2022 09:08 Saša | | 0 Dobrý deň, syn tam chodi a je veľmi spokojný. Určite školu odporúčam. Je to malý kolektív, individualny prístup. Komunikácia s učitelmi vyborna, družina tiež super. A ako bonus sa nauči angličtinu. |
||
Střední škola Olomouc
Dobrý den. Má někdo dobré zkušenosti s nějakou SOU v Olomouci? Když tak poslouchám zkušenosti ostatních rodičů, tak asi na všech školách je šikana, drogy atd. a nikdo nic neřeší! ?Takže opravdu nevím, kam syna přihlásit! Moc děkuji za radu!???? |
0 |
27.1.2022 20:19
Irena |
skušenost s Soukromá střední odborná škola a Soukromé střední odborné učiliště BEAN, s.r.o.
Dobrý podvečer, |
0 |
19.2.2020 21:10
Nevím |
Wonderlandacademy
Dobrý den, |
0 |
6.2.2020 17:40
Málková Romana |
Arcibiskupské gymnázium v Kroměříži
Vůbec nedoporučuji studentům, kteří uvažují o vyšším než středoškolském vzdělání, sama moc dobře vím o čem mluvím. Na tomto gymnáziu, které se snaží tvářit jako strašně přátelské, ve skutečnosti vládne náboženský fanatismus a konzervatismus. Je to tak spjaté s politikou (bývalý ředitel součástí nejmenované strany), že to člověka vážně zaskočí. Ale co mi Arcibiskupské gymnázium zhnusilo úplně nejvíc je jeho přehnaná posedlost a negativní přístup k sexuálním menšinám. Nevím, proč měl učitel společenských věd v rámci výuky psychologie potřebu vykládat studentům, že je "nepříjemné, když jedna žena začne navazovat vztah s další ženou" (tak nějak to vyjádřil). Vím, že jsem nebyla jediná, kterou to urazilo (z osobních důvodů), a tomuto vyučujícímu bych doporučila, aby si pořádně nastudoval Příručku pro pedagogy s tématem Homofobie v žákovských kolektivech od MŠMT. Dál by se na to mohla podívat třeba inspekce. To samé se týká předmětu náboženství, který homofobií na této škole přímo čiší. |
5 |
5.11.2019 20:21
Veronica |
22.1.2023 13:04 anonym | | 0 Jestliže někteří vyučující na této škole prezentují důležitá témata (boj za práva LGBT+ lidí, potraty, genderová identita, životní prostředí) pouze negativně z pohledu pravice, proč je nechtějí studentům prezentovat i z opačné části politického spektra? Když už nechtějí nebo jim není povoleno uvádět pouze objektivní fakta, z jakého důvodu oponují jiným názorům, než konzervativním? Vzpomínám si, že v předmětu anglické konverzace vyučující hovořil o lidech, mezi které patřím, spíše objektivně, ale v předmětech jako náboženství jsem se zase setkal s velmi negativními názory, proti kterým se nikdo nevyjádřil. Konzervativci z nás dělají občany druhé kategorie, já jsem se na této škole cítil jako člověk druhé kategorie, nikdy jsem se nesetkal s opravdovou podporou ze strany vyučujících a od některých spolužáků jsem si taky nevyslechl zrovna nic pěkného. Vím, co jsem zažil, nebylo to příjemné, a ptám se, jaký cíl tito lidé mají? Šířit neporozumění? Podporovat předsudky k některým menšinám? |
||
Ambis.cz nebo newtoncollege.cz?
Ahoj, chci vás požádat o radu, pro jakou soukromou školu byste se rozhodly a proč? Ambis.cz nebo newtoncollege.cz? Dále jestli je tu nějaký student newtoncollege, který mi může prosím poslat sazebník NC - kompletní ceník služeb a poplatků spojené se studiem. Díky moc! e-mail: 7Zetta@seznam.cz |
0 |
2.5.2019 19:34
Zetta |
UMĚLECKÁ SŠ V PRAZE
Zdravím, prosím prosím doporučte mi někdo kvalitní uměleckou - grafický design v Praze. Kvůli stěhování potřebuju přestoupit z Brna (třetí ročník). Tam mám fakt kvalitní přípravu na VŠ a práci v oboru a nechci jít na horší školu... |
0 |
24.2.2019 18:40
Michaela |
Scio stredni skola
Dobry den, |
0 |
30.1.2019 11:35
Tamara Cisarova |
Která umělka v Ostravě?
Dobrý den, po přečtení webových stránek dvou SUŠ v Ostravě, se rozhoduji mezi Stredni odbornou skolou uměleckou a gymnáziem X Stredni skolou uměleckých řemesel. Obě obor multimedialni tvorba (prestupuju z prvního ročníku SŠ). Která je lepsi? |
1 |
11.4.2018 16:08
Natálie |
13.5.2019 10:10 anonym | | 0 Střední škola uměleckých řemesel v Zábřehu |
||
zš k dolům
Nedoporučuji rodičům, kteří chtějí aby jejich děti opravdu něco uměli nebo nedejbože byli připraveni na střední školu. Přestupovali jsme během roku na jinou školu díky stěhování a děti jsou absolutně pozadu. Možná tím, že škola je neustále zapojená v nějakých dotovaných projektech, děti jezdí neustále někam na výlety, exkurze a na učení nezbývá čas. Učitelé a především dcera ředitelky místo učení je také neustále mimo školu a děti se neučí. Když už ve škole je, tak mám pocit, že se učí hodinu napřed, protože tomu odpovídá asi tak to co v dětech pak zůstane, tedy nic. |
4 |
9.4.2015 17:39
Jiřina Kroupová |
15.5.2019 17:15 VA | | 0 S tímto tvrzenim nemohu souhlasit . Dcera navštěvovala školu K Dolům a na zkoušky na střední školu byla výborně připravená. Třídní učitelka byla Zuzana Outratová a í přes její velké povinnosti,nic nezanedbala. |
||
8. základní škola Malenovice Zlín
Odstraněn komentář autorem |
6 |
25.9.2014 18:27
Mistr Johny |
8.9.2023 17:52 David Burget | | -1
Šikana mezi žáky není, většina dětí jsou naprosto v pořádku což se o vedení školy nedá říct. Vedení podává úřadům lživé zprávy, věří každé lži co jim kdo řekne-nemaji zájem si vyslechnout proti stranu a je jim jedno že tímhle jednáním ubližují žákům jelikož potom přichází o jednoho z rodičů. |
||
Výběr vysoké školy - výzkum
Ahoj všichni!:) Jsme skupina 4 vysokoškoláků, kteří Vás prosí o pět minut vašeho drahocenného času:) pracujeme v rámci našeho studia na výzkumu ohledně výběru vysokých škol, proto bychom rádi poprosili všechny nadějné budoucí vysokoškoláky, jestli by nám v našem snažení nepomohli a nevyplnili krátký 5minutový dotazníček:) předem moc děkujeme! |
0 |
4.11.2013 17:59
Marcela Brustmanová |
Výběr vysoké školy - výzkum
Ahoj všichni!:) Jsme skupina 4 vysokoškoláků, kteří Vás prosí o pět minut vašeho drahocenného času:) pracujeme v rámci našeho studia na výzkumu ohledně výběru vysokých škol, proto bychom rádi poprosili všechny nadějné budoucí vysokoškoláky, jestli by nám v našem snažení nepomohli a nevyplnili krátký 5minutový dotazníček:) předem moc děkujeme! |
0 |
4.11.2013 17:57
Marcela Brustmanová |
Cardiff Academy SE
Recenze této školy. |
0 |
31.1.2012 12:48
Admin |
MŠ Velrybka
Recenze této školy. |
0 |
Admin |
International Countyside School - mateřská škola s.r.o.
Recenze této školy. |
0 |
Admin |
Školka Na houpacím koni
Recenze této školy. |
0 |
Admin |
Elite Education Network, MBA
Recenze této školy. |
0 |
Admin |
Na Pankráci 420/54, 14000 Praha 4 – Nusle
Telefon: 607 041 436
Web: www.vskk.cz
Beranových 140/695, 199 00 Praha 18
Telefon: 274 868 770
Web: www.medialnigrafika.cz
Machkova 1646/1, 149 00 Praha 4
Telefon: +420 724 158 658
Web: www.gymplmichael.cz
Slezská 68, 130 00 Praha 3 - Vinohrady
Telefon: 731 50 20 50
Web: www.adi.cz
Machkova 1646/1, 149 00 Praha 4
Telefon: 267 910 638
Web: www.skolamichael.cz
4.12.2024
Dvořákovo gymnázium Kralupy nad Vltavou, příspěvková organizace, Kralupy nad Vltavou
4.12.2024
Vyšší odborná škola, Střední průmyslová škola a Obchodní akademie, Čáslav, Čáslav
4.12.2024
AHOL - Střední odborná škola, s.r.o., Ostrava - Vítkovice
4.12.2024
Euroškola Česká Lípa střední odborná škola s.r.o., Česká Lípa
4.12.2024
EDUCAnet - střední škola a základní škola České Budějovice, s.r.o., České Budějovice
5.12.2024
Střední škola služeb a podnikání, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace, Ostrava