Recenze této školy.
7.6.2023 10:08 Eva Sedláková
Na schůzce 1. ročníku nám bylo řečeno, že kdyby byl jakýkoliv problém (třeba máme zprávu PPP), ať se nebojíme, že na všem se dá domluvit. Nám zjistili problém až v průběhu studia, zprávu jsme odevzdali. Byla jsem pozvána na schůzku (přesilovka 3:1), kde mi bylo řečeno, že by bylo lepší dát dceru pryč (dle slov pí ředitelky "nemá potřebnou úroveň"). Člověk by řekl, že budou hledat způsoby, jak pomoci, ale tady jde spíše o hledání důvodů, proč ne. Následně se třídní na mě snažila vyvýjet tlak, aby dcera odešla. Později se nějaká uč. prořekla, že o o zprávě PPP ani neví, takže zpráva PPP a doporučení není vždy respektováno (i když třídní samozřejmě tvrdila, že o tom vědí všichni). Učitelka na psychologii na dceru řvala, že nechápe, proč se učí z prezentací (a z čeho se má asi učit, když jako dysgrafik nestíhá?) a slíbila jí, že u maturity to projede. Když projevila dcera zájem vytáhnout si propedeutiku, tak byla učitelka hnusná a řvala na ni před celou třídou. Zlepšit známku jí neumožní -