Mateřské školky, základní školy, střední školy, vysoké školy
V databázi se nachází více jak 9 000 škol

Diskuze

Střední zdravotnická škola a Vyšší odborná škola zdravotnická, Kladno,

Recenze této školy.

« zpět na profil školy

Souhlasím | Nesouhlasím |
Na schůzce 1. ročníku nám bylo řečeno, že kdyby byl jakýkoliv problém (třeba máme zprávu PPP), ať se nebojíme, že na všem se dá domluvit. Nám zjistili problém až v průběhu studia, zprávu jsme odevzdali. Byla jsem pozvána na schůzku (přesilovka 3:1), kde mi bylo řečeno, že by bylo lepší dát dceru pryč (dle slov pí ředitelky "nemá potřebnou úroveň"). Člověk by řekl, že budou hledat způsoby, jak pomoci, ale tady jde spíše o hledání důvodů, proč ne. Následně se třídní na mě snažila vyvýjet tlak, aby dcera odešla. Později se nějaká uč. prořekla, že o o zprávě PPP ani neví, takže zpráva PPP a doporučení není vždy respektováno (i když třídní samozřejmě tvrdila, že o tom vědí všichni). Učitelka na psychologii na dceru řvala, že nechápe, proč se učí z prezentací (a z čeho se má asi učit, když jako dysgrafik nestíhá?) a slíbila jí, že u maturity to projede. Když projevila dcera zájem vytáhnout si propedeutiku, tak byla učitelka hnusná a řvala na ni před celou třídou. Zlepšit známku jí neumožní -

TOP školy
arrow
arrow
arrow
arrow
MBA institut CEMI
Mezi Vodami 639/27, Praha
www.cemi.cz
MBA institut CEMI
arrow
ART & DESIGN INSTITUT
Slezská 68, Praha 3 - Vinohrady
www.adi.cz
ART & DESIGN INSTITUT
Chcete na tomto místě vaší školu, klikněte ZDE.
Nejbližší akce na školách
5.10.2023 - Den otevřených dveří
5.10.2023 - 70. výročí zahájení výuky ve zdravotnické škole
6.10.2023 - Den otevřených dveří
7.10.2023 - Den otevřených dveří
9.10.2023 - Přehlídka škol Kolín 2023
Další akce a dny otevřených dvěří ZDE.