20.8.2026
Střední škola gastronomická a hotelová s.r.o., Praha
AnnuaireDesEcoles.eu
[France]
DirectórioEscolas.eu
[Portugal]
ElencoScuole.eu
[Italy]
IskolákListája.eu
[Hungary]
LijstScholen.eu
[Netherlands]
SeznamŠkol.eu
[Czech Rep.]
Scholen-BE.eu
[Belgium]
Schools-UK.eu
[United Kingdom]
SchulenSchweiz.ch
[Schweiz]
SchulListe.eu
[Germany]
SchulVerzeichnis.eu
[Austria]
SkoleListe.eu
[Denmark]
SkolListan.eu
[Sweden]
SpisSzkół.eu
[Poland]
ZoznamŠkôl.eu
[Slovakia]
Recenze této školy.
12.8.2026 17:02 Nikol
| | -1
Jsem 15. letá studenta, která chodila do Magic Hill od první třídy a tento rok nastupuji na střední školu. Už od začátku první třídy jsem se cítila s třídním kolektivem nekomfortně, bylo těžké si udělat kamárady, učitelé mi připadali, že se více zaměřují na extrovertní děti.
Na nástup do druhého stupně jsem si udělala nejlepší kamáradku, která se mnou sdílela stejné zájmy i city (doteď jsme kamarádky ☺️). Na začátku 6. třídy učitelé látku moc dobře neuměli vysvětlit - na druhém stupni odcházelo průběžně hodně žáků a učitelů, a i když je to škola s rozšířenou výukou jazyků, angličtinu jsme měli jen dvě vyučovací hodiny týdně. A navíc, v Magic Hillu nezůstalo moc rodinných mluvčích, angličtinu učili češi. V deváté třídě se všechno zvrtlo - nedokázala jsem nastoupit zpět do mé třídy plných žáků, kteří se mi posmívali a neměli mě rádi. Proto jsem na rok měla domácí výuku a učila se z Magic Hill z domova. 😄
Toto jsou moje zkušenosti a je jich i dokonce více, ale osobně MH nedoporučuji.
12.8.2026 17:03 Nikol
| | +1
Jsem 15. letá studenta, která chodila do Magic Hill od první třídy a tento rok nastupuji na střední školu. Už od začátku první třídy jsem se cítila s třídním kolektivem nekomfortně, bylo těžké si udělat kamárady, učitelé mi připadali, že se více zaměřují na extrovertní děti.
Na nástup do druhého stupně jsem si udělala nejlepší kamáradku, která se mnou sdílela stejné zájmy i city (doteď jsme kamarádky ☺️). Na začátku 6. třídy učitelé látku moc dobře neuměli vysvětlit - na druhém stupni odcházelo průběžně hodně žáků a učitelů, a i když je to škola s rozšířenou výukou jazyků, angličtinu jsme měli jen dvě vyučovací hodiny týdně. A navíc, v Magic Hillu nezůstalo moc rodinných mluvčích, angličtinu učili češi. V deváté třídě se všechno zvrtlo - nedokázala jsem nastoupit zpět do mé třídy plných žáků, kteří se mi posmívali a neměli mě rádi. Proto jsem na rok měla domácí výuku a učila se z Magic Hill z domova. 😄
Toto jsou moje zkušenosti a je jich i dokonce více, ale osobně MH nedoporučuji.
Na Pankráci 420/54, 14000 Praha 4 – Nusle
Telefon: 607 041 436
Web: www.vskk.cz
Slezská 68, 130 00 Praha 3 - Vinohrady
Telefon: 731 50 20 50
Web: www.adi.cz
Machkova 1646/1, 149 00 Praha 4
Telefon: +420 724 158 658
Web: www.gymplmichael.cz
Beranových 140/695, 199 00 Praha 18
Telefon: 274 868 770
Web: www.medialnigrafika.cz